Fiere Voorzitter

Voorzitter

CAPELLENDAG  1 november

Mag ik als voorzitter van de beiren, iedereen bedanken voor hun inzet op onze jaarlijkse CAPELLEN DAG 

Dames achter de toog, tombola, de hamburger mensen, de jenever mensen, mensen in ontvangstlokaal, EDDY BOEY, jeugd verantwoordelijke voor hun organisatie, trainers en afgevaardigde en zeker ook onze spelers en de vrijwillige scheidsrechters en ook de bereidwillige ouders die een handje hebben toe gestoken.

Mensen van harte dank, jullie hebben uw beren hart laten zien! 

NOGMAALS DUIZEND MAAL BEDANKT 

Mag ik ook de mensen van Capellen van harte danken voor hun komst, al zoveel jaren, hun fair-play en vriendschap naar de club toe en ik hoop dat we er nog vele jaren  kunnen bijdoen.

De U15 van Zandvliet, trainer, afgevaardigde en spelers om aanwezig te zijn, onze jongens die zich nu bij jullie amuseren, zijn even terug thuis geweest en het deed me een plezier jullie terug op ons beirenveld te mogen begroeten, we zijn jullie niet vergeten mannen.

2 november

Een succesvolle zaterdag mag ik wel zeggen.

De club volgens mijn inziens komt terug aan land, weg uit de woelige zee, er komt terug geloof en plezier in de gelederen, daar ben ik zeker van. 

Het begon al ‘s morgens met onze jeugd, die mooie uitslagen maar vooral de  mooie voetbal die ze hebben laten zien en dat is nog altijd het voornaamste.

Het is verder gezet door de DAMES, die een pracht prestatie hebben geleverd tegen IK DIEN, 2de in het klassement, meiden zo een voetbal, jullie hebben ze naar huis gespeeld, 8-1, wat een namiddag, Gunther en Kathy knap werk. 

‘S avonds heeft ons eerste elftal voor mij laten zien dat ze de BEER zo maar niet kunnen slachten en hebben ze er hunnen kop voor gegooid en een knappe uitslag gehaald 2 -2 op Meer, het had meer kunnen zijn, maar voor de wedstrijd had ik en velen er voor getekend, komaan mannen, ik denk en hoop dat we vertrokken zijn.

Johan goed bezig, ze geloven erin.

Mag ik ook al de supporters aanwezig in Meer van harte danken voor hun steun, dat heeft hun vooruit geholpen.

Onze reserve A zijn ook de juiste weg ingeslagen en hebben vertrouwen en voetbal plezier, dat zie je.

Dave voor U hetzelfde, goed bezig.

Seniors 

SAMEN KOMEN WE ER , KOMAAN BEIREN 

Mag ook niet vergeten onze res B proficiat te wensen met hun overwinning op Wildert, maar hoop dat de aanwezigheid op de wedstrijden wordt verder gezet, de trainers verdienen dat respect van jullie, vind ik…. 

EENS BEIR ALTIJD NE BEIR – JULLIE FIERE VOORZITTER