Polderby in beeld

Voetbal een feest en dit was het ook gisteren, vele supporters (+500) van beide clubs zakten af naar onze Edmond Bril Arena en ook de weergoden waren ons goedgezind.

Vanaf het 1ste fluitsignaal begonnen onze Beren met veel grinta deze El Classico tegen de Leeuwen van Zandvliet Sport. Onze tegenstander wist meteen dat dit geen zondagswandeling zou worden in het park. De 1ste helft konden onze Beren steeds goed druk uitvoeren en vond ik ze ook beter in de wedstrijd zitten. Er werden wel enkele kansjes gemaakt maar waren te zwak om onze tegenstander te verontrusten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, onze Beren bleven de leeuwen het moeilijk maken en dit resulteerde deze keer wel in goede kansen maar doelman Lode Francken wist met enkele geweldige reddingen de 0 op het bord te houden. Na 70 minuten spelen dachten de meeste supporters dat dit duel op een scoreloos gelijkspel zou eindigen. Verkeerd gedacht want na een mooie aanval van de leeuwen bracht Indy Vanhaelst met een raket de stand op 0-1. Onze Beren bleven er nog in geloven maar het sluitstuk van Zandvliet was onverslaanbaar. In de 88’ minuut was de partij gespeeld want wederom Indy Vanhaelst wist met rake kopbal de stand op 0-2 te zetten.

📷De "Polderderby" tegen Zandvliet Sport in beeld gebracht dankzij Kevin Van Hooydonck. Er zitten enkele pareltjes tussen. 🐻💚⚽️

Slået op af KFC Berendrecht SportMandag den 28. oktober 2019