Huldiging Kampioenen

Op zondag 7 april heeft onze club KFC Berendrecht Sport het 1ste elftal + de hoofdsponsors in de bloemetjes gezet. Op de laatste thuiswedstrijd van het seizoen werden deze allen uitgenodigd om mee op de kampioenenfoto te staan. Na deze korte fotoshoot was het de beurt om iedereen in de bloemetjes te zetten. Onze fiere Voorzitter Mon Bril gaf uiteraard een kleine speech  om bij name Triple M, Versteden NV en Delatica in de verf te zetten en mochten als eerste hun attentie ophalen om te bedanken voor het vertrouwen in onze club.

Nadien was het de beurt onze spelers te huldigen, dit voor hun fantastische prestatie doorheen het seizoen. Ook onze supporters werden door de voorzitter niet vergeten want zij zorgden steeds voor een positieve ambiance tijdens de thuiswedstrijden en vooral hun mooie opkomst bij onze verplaatsingswedstrijden met als hoogtepunt de verplaatsing naar KFC Halle. Mon was goed gezind want ook onze bestuursleden kregen lof voor de organisatie doorheen het seizoen en onze BEREN zo goed mogelijk naar hun wensen te bedienen.

Na de huldigingen moest er uiteraard ook nog worden gevoetbald, dit was tegen KSV Wildert. De eerste helft was er jammer genoeg eentje om snel te vergeten, onze beren probeerden wel maar het leek naar mijn gevoel allemaal iets te traag en ook Wildert kwam duidelijk om enkel maar een punt uit te brand te slepen. De 2de helft ging de bal al iets vlotter en in de 55’ minuut was het uiteindelijk raak. Younesse kapte zich mooi vrij en besloot met een strak schot in de hoek voor de 1-0.  Lang konden onze spelers niet genieten van deze voorsprong want een mooie voorzet werd in één tijd op de slof genomen door Van Den Keybus Nick voor de 1-1. We dachten allemaal tevreden te nemen met een gelijkspel maar in de 90ste minuut kreeg Van Schaverbeke Kevin de bal diepgespeeld, trapte hard op de doel en de bal spatte uiteen op de deklat deze kwam zo in de voeten terecht van Marwan Temsamani die besloot met een perfecte trap in de winkelhaak en zo mochten wederom onze BEREN weer zegevieren! Volgende week spelen wij op verplaatsing tegen Heibos om 13:00. Na deze wedstrijd verwachten wij omstreeks 16:30 terug te zijn in BERENDRECHT om op de kampioenen wagen te springen en een heel klein feestje te houden doorheen het dorp. Wordt vervolgd…