KFCB Restaurantdagen 2019

Brief van onze PRESES ivm onze restaurantdagen ???

Op 22 – 23 – 24 maart waren er onze jaarlijkse restaurantdagen in het ganzenhof waar men op een gezellige manier lekker kan eten en genieten van een drankje en een gezellige babbel met elkaar.

We zijn als club APETROTS voor de kans die we gekregen hebben van zoveel mensen om hen een lekkere maaltijd te mogen aanbieden en er een gezellige avond van te maken.
Op deze 3 dagen hebben we 750 mensen mogen bedienen, dank aan allen om hiermee onze club te steunen, hun waardering naar ons te uiten en ons toch te laten genieten van deze drie zware dagen, zeker voor de medewerkers, maar we hebben dat er graag voor over.

Als voorzitter ben ik vereerd , dat we zoveel mensen hebben mogen bedienen, mijn grootste dank naar al de vrijwilligers toe, die vrijblijvend hun hulp aan ons hebben aangeboden.
Zonder hen is het onmogelijk om deze dagen te realiseren, ze hebben het reuze gedaan, nogmaals mijn harte dank.

Zeker ook mijn dank naar de mensen van de keuken, die al zoveel jaren hun best doen om op een korte tijd ieder te bedienen, eender met hoeveel ze aanwezig waren per tafel, om samen van hun maaltijd te genieten.

Nogmaals mijn harte dank aan allen.

Gelukkig hebben we geen enkel kwetsuur opgetekend, dat is altijd mijn grootste schrik, dat maakt me gelukkig.

Toch wil ik speciaal de mensen van zondagavond bedanken, waarom? Wel, de club is na 68 jaar kampioen geworden in 4de Provinciale A, ieder jaar komen de senior spelers die avond eten. Dit jaar dus ook, dat ze daar bij het binnenkomen uitbundig waren, dat was te verwachten (voor mij als preses toch), maar ik denk dat vele mensen in de zaal, die uitbundigheid, niet hadden verwacht.

Beste mensen, bedankt voor jullie bereidwilligheid om hen te steunen en hen een geweldig applaus te geven en ze hun blijheid te laten uiten.

Toch mijn excuses hiervoor, kan niet beloven dat dit later eens terug zou kunnen gebeuren.

Bedankt aan allen en hopelijk tot volgend jaar.

BRIL Edmond
VOORZITTER KFC BERENDRECHT SPORT

KFCB Restaurantdagen