Gelukkig Nieuwjaar

Beste sponsors, supporters, staf en spelers, jeugdspelers en ouders van onze BEREN!

Mag ik jullie uit naam van het bestuur en als voorzitter, een goede gezondheid voor U, uw geliefden en familie toewensen, een jaar zonder teveel negativisme, dat al het positieve mag overwinnen in 2019. ?

Het jaar 2018 is voor de club zeer goed verlopen, maar toch zijn we mensen verloren die ons nauw aan het hart lagen, waaronder LEON VAN DEN BOSCH, hen allen zullen we met respect in onze beren harten blijven gedenken. Alsook de storm die onze terreinen zware schade heeft toegebracht was niet niks. Maar met de hulp en steun van vele vrijwilligers en Stad Antwerpen hebben we dit alles kunnen herstellen. ?

Het seizoen 2018–2019 ziet er veelbelovend uit, we staan op dit moment op de eerste plaats. De staf, spelers en bestuursleden hopen van dit jaar een top jaar te maken en er een schoon einde aan te breien, met uiteraard de steun van jullie allen.
We hebben momenteel een goede jeugdwerking en bij onze vrouwenploeg verloopt alles naar wens. ?

In 2019 staan er nog ons nog mooie dingen te wachten, zoals het 90-jarig bestaan van onze club, het nieuwe kunstgrasveld en wie weet een kampioenschaps viering. We weten als bestuur dat dit veel werk met zich meebrengt, maar we zijn er klaar voor! ??

Mag ik zo ook alle mensen die zich onbezoldigd voor onze club inzetten van harte danken, mag ik hopen dat we dit nog jaren kunnen verder zetten. ?

Beste mensen

EEN GOED EINDEJAARS,

Geniet ervan en tot volgend jaar!

GROETEN, 
BRIL Edmond 
VOORZITTER KFC BERENDRECHT SPORT