Afscheid Patrick De Schepper

Afgelopen zaterdag was het voor onze terreincommissaris Patrick De Schepper zijn laatste wedstrijd om ons ontvangstlokaal steeds in goede banen te leiden tijdens de wedstrijden van onze Beren. Scheidsrechters en sponsors werden steeds met een glimlach ontvangen en hij deed deze taak maar liefst 17 jaar lang. Mocht er eens iets verkeerd gebeuren op het veld of naast het veld was hij steeds aanwezig op de commissie om de uitgesproken straf iets te milderen voor onze Club. Patrick is onlangs op pensioen en gaat zich wagen in een buitenlands avontuur in Spanje. Wij wensen hem vanuit uit onze club een welverdiende vakantie en klepper geniet volop van de Spaanse siësta’s. Wij zijn ervan overtuigd je af en toe nog eens terug te zien op 1 van onze wedstrijden. Disfruta tu jubilación (Geniet van je Pensioen). 🍺🐻💚

KLUSJESDAG

Op zaterdag 21 december is het bij ons op de club KLUSJESDAG. De kantine, kleedkamers, containers worden dan eens goed onder handen genomen zodat we de terugronde alvast met een schone lei kunnen aantreden.

Ook zal onze kledij opnieuw worden gesorteerd zodat er in elke sportzak terug het juiste voetbalmateriaal zit.

We beginnen aan deze opdracht om 10:00. Als U zich geroepen voelt om een handje toe te steken zouden wij dit enorm appreciëren. Vele handen maken licht werk.

Uiteraard zorgen wij voor onze helpers dat er broodjes en koffie is voorzien.